Amstel Eiland biedt u de keuze uit dertien unieke kavels om onder architectuur uw eigen high-end villa te bouwen. De royale kavels, uiteenlopend van 1.035 m² tot 1.825 m², nodigen uit om een plek te creëren voor een manier van leven waarbij buiten net zo belangrijk is als binnen. Denk aan grote leefruimtes in huis die naadloos overgaan in grote terrassen, grote raampartijen om het uitzicht als decor te gebruiken en verdiepte tuinen waarbij de souterrains een volwaardige etage worden. Het kan allemaal. De verhouding tussen binnen- en buitenruimte bepaalt u zelf. Er kan tot ca. 750 m² woonoppervlak worden gerealiseerd, maar dat is zeker geen must.

Dat deze kavels beschikbaar zouden komen, was lange tijd onzeker. De afgelopen twintig jaar hebben meerdere partijen gepoogd om het eiland te ontwikkelen, maar die pogingen liepen voortdurend vast. Na een intensieve samenwerking met diverse specialisten is de grondige sanering succesvol afgerond en hebben wij voor het behoud van het ecologische systeem een passende oplossing gevonden. Er kan nu eindelijk worden gestart met de ontwikkeling. Daarnaast zijn we achter de schermen ook hard aan het werk om alles voor te bereiden voor de start verkoop en u uitgebreider te informeren.

Elke kavel is een prachtige locatie op zich, het enige verschil zit in de ligging. Vijf kavels zijn georiënteerd op de dynamische Amstelzijde met zicht over de rivier. Vijf kavels zijn georiënteerd op de meander en kijken uit over het landschap van de Rondehoep. Eén kavel biedt beide oriëntaties en twee kavels liggen aan de watergang op het midden van het eiland.

Om de esthetische waarden van Amstel Eiland als exclusief woongebied te borgen en omdat zelf bouwen aanzienlijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt als het gaat om het ontwerp en de uitvoering van de villa, is een kwaliteitspaspoort ontwikkeld waarin alle specificaties en mogelijkheden zijn vastgelegd. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om samen te werken met twee architectenbureaus die bij de ontwikkeling van het eiland betrokken zijn: Building Design Architectuur uit Borne en het Larense architectenbureau Wolterinck. Een tweede optie is uiteraard dat u een eigen architect een ontwerp laat maken.

Wilt u meer weten over wonen op Amstel Eiland? U kunt dan contact opnemen met het makelaarsteam van Amstel Eiland: Jeel Heule van Mar. J. Heule Makelaardij of Jim Reerink van Amsterdam Sotheby’s International Realty.
 
Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20