Er zijn kansen die maar heel zelden voorbijkomen. Wonen op een eiland in de Amstel is, bijna letterlijk, zo’n buitenkans; leven en wonen in alle vrijheid, omringd door de schoonheid en stilte van de natuur.

Geniet van rust,
ruimte en de Amstel


U heeft eerder aangegeven die mogelijkheid in overweging te nemen. Dat waarderen we zeer. We zullen er daarom alles aan doen om u zorgvuldig en op gepaste wijze op de hoogte te houden van voor u relevante ontwikkelingen rondom het project Amstel Eiland. Dat doen we de komende tijd regelmatig met een kort bericht.

In deze berichten zullen we de bijzondere kwaliteiten van het wonen op deze locatie onder de aandacht brengen; de ligging, privacy en veiligheid, mogelijkheden en aanbod van kavels en appartementen.

De bouwkavels voor vrijstaande villa's komen binnenkort in de verkoop vanaf €2.000.000,- v.o.n.

De verkoop van de appartementen zal in een latere fase starten.

Zodra de verkoop kan beginnen brengen we u daar vanzelfsprekend als eerste van op de hoogte. Wilt u in de tussentijd vast meer weten over Amstel Eiland? Neem dan contact op met Mar. J. Heule Makelaardij (020-676 66 33) of Amsterdam Sotheby’s International Realty (020-20 80 020); het makelaarsteam van Amstel Eiland. 

Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20