Om u zo goed mogelijk te begeleiden in de keuzes die u maakt om uw droomvilla te realiseren op Amstel Eiland, staat er een team van specialisten voor u klaar. In deze nieuwsbrief laten we u graag kennismaken ons makelaarsteam; Jeel Heule en Jim Reerink. Op een later moment volgen ook de architecten. Uiteraard staat het u vrij om uw eigen adviseurs bij dit proces te betrekken.

Jeel Heule, partner bij Mar. J. Heule Makelaardij, beëdigd makelaar taxateur. In 1999 trad hij toe tot het familiebedrijf dat zich bezighoudt met makelaardij en vastgoed-management. In ruim 23 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in het exclusieve vastgoedsegment. Een sterk eigen netwerk, kennis van de markt en vakinhoudelijke expertise vormen het fundament waarop hij zakendoet. Zijn link met Amstel Eiland; Jeel Heule zoekt ontspanning per definitie op het water.

Jim Reerink, sinds 1995 beëdigd makelaar taxateur. Zijn werkterrein omvat exclusieve woningen, bedrijfsmakelaardij, beleggingen, gecompliceerde taxaties, projectontwikkeling, beheer en assetmanagement. In 2016 introduceerde Jim Reerink Netherlands Sotheby’s International Realty in Nederland, een jaar later volgde Amsterdam om zo klanten met maximale kwaliteit en efficiënt te kunnen service. Inmiddels is ook Rotterdam een feit. Zijn expertise betreft exclusief vastgoed in de gebieden Amsterdam, Utrecht, Den Haag het Gooi en de Vechtstreek.

Als u interesse heeft in Amstel Eiland, kunt u de makelaars alvast een inkijkje geven in uw wensen. Dit kunt u doen door via de onderstaande button enkele vragen te beantwoorden. Als u een en ander liever in een gesprek toelicht, is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. 

Interesse kenbaar maken >

Houdt u ook uw mailbox goed in de gaten? We zullen u spoedig informeren over het aanstaande start verkoop event.
 
De volgende stap?
 
Indien u meer wilt weten, of graag een persoonlijke afspraak met één van de makelaars zou willen maken, nodigen wij u graag uit om contact met hen op te nemen. 

Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20