De ontwikkeling van Amstel Eiland is het resultaat van doortastend teamwork. Na de makelaars laten we u nu graag kennismaken met de ontwikkelaar die stevige ambities durft waar te maken en met de architecten die uw ideeën kunnen vertalen naar concrete plannen.

Nobillon Vastgoed is een Amsterdams vastgoedbedrijf en is opgericht door Bart Harts. Ooit begon het bedrijf met beleggen in binnenstedelijk vastgoed, anno nu is de focus verlegd naar ontwikkelingen en transformaties. Ambitie, kwaliteit en toekomstbestendigheid liggen aan de basis van elke beslissing. Remy Spruit is als projectmanager verantwoordelijk voor het project Amstel Eiland.

"Vanaf de start hebben we ons omringd met een team van ervaren specialisten om op de juiste manier de passende antwoorden en oplossingen te vinden voor de uitdagingen die voor ons lagen."

"De ontwikkeling van Amstel Eiland tot een exclusieve woonlocatie was geen vanzelfsprekendheid. Een eiland dat in privaat bezit is van de toekomstige eigenaren van de kavels, vraagt om richtlijnen voor ontwerpen en bouwen die een meerwaarde betekent voor de eigenaren en het eiland als geheel. Ook hebben we ons uitgebreid verdiept in de juridische opzet van het eiland. Alles met als doel het woongenot van alle bewoners te optimaliseren en te waarborgen. Daarnaast vereist ook het zelf in eigendom hebben van de laan op het eiland, een unicum in Nederland, maatwerk. Voor het beheer en onderhoud van dit eigendom hebben we derhalve vereniging Amalvo opgericht, die onder directe controle staat van de bewoners. Het spreekt voor zich dat wij in het proces van ontwerpen en bouwen de eigenaren met raad en daad ondersteunen.” Remy Spruit

De architecten

Dinant Oude Lenferink is eigenaar Building Design Architectuur, een veelzijdig architectenbureau in Borne dat opdrachtgevers op een heel persoonlijke manier verschillende wegen laat verkennen om tot het ideale huis te komen en dromen te verwezenlijken.

"We kijken ernaar uit om het maximale te halen uit de kansen die elke kavel biedt." Het bureau is vanaf het prille begin bij de ontwikkeling van Amstel Eiland betrokken geweest en heeft een grote rol gespeeld bij aantal belangrijke beslissingen over de indeling van het eiland en de verschillende bouwstijlen. 

Janneke van Woudenberg is interieurarchitect bij high-end ontwerpbureau Wolterinck dat is gevestigd in Laren. Dit architectenbureau staat bekend om haar totaalconcepten; zowel huizen, interieurs en tuinen krijgen vorm op de tekentafel van Wolterinck.

Het bureau verstaat als geen ander de kunst van ontwikkelen en bouwen in het hoge segment, waarbij zij op zoek gaan naar de juiste balans tussen een manier leven, de functionaliteiten van het huis en de esthetische aspecten van het ontwerp.

De mogelijkheden verkennen?

 
Indien u meer wilt weten, of graag een persoonlijke afspraak met één van de makelaars zou willen maken, nodigen wij u graag uit om contact met hen op te nemen via onderstaande contactgegevens. 

Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20