De privileges die met het leven op Amstel Eiland gepaard gaan zijn legio; op slechts een kleine twintig minuten van Amsterdam woont u midden in de natuur en bent u verzekerd van rust en ruimte. En: Amstel Eiland is een plek waar u veilig en beschermd woont en geniet van ultieme privacy en veiligheid. Want Amstel Eiland is een privé-eiland dat uitsluitend toegankelijk is voor bewoners en genodigden.

Het exclusieve karakter van het eiland schuilt ook in de kleinschaligheid; er zijn slechts dertien kavels beschikbaar voor de bouw van een villa. Iedere kavel ligt aan het water en biedt een afgeschermde, besloten leefomgeving. Het beperkte aantal kavels brengt met zich mee dat het eiland, ook als de appartementen zijn gerealiseerd, slechts een zeer bescheiden aantal bewoners kent.

Het eiland zal uitsluitend te bereiken zijn via een fraai vormgegeven brug die is voorzien van een toegangshek dat door bewoners automatisch te openen is.

Gasten, pakketbezorgers of serviceleveranciers die toegang willen, kunnen zich via een intercomsysteem melden bij de conciërge. De conciërge zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de beveiliging en het onderhoud van het eiland.

 

Voor de huisvesting van de conciërge is op het eiland een speciale conciërgewoning voorzien. Het gemeenschappelijke deel van het eiland – de brug, de lanen, de straatverlichting en bomen, parkeerplaatsen en conciërgewoning – worden ondergebracht in Vereniging Amalvo (Amsteleiland Algemene Voorzieningen). Deze vereniging wordt eigenaar van deze voorzieningen en wordt bestuurd door de bewoners van Amstel Eiland.

 

 

Binnenkort ontvangt u een update over de beschikbare kavels, de mogelijkheden tot samenwerking met onze architecten en de start verkoop. Wilt u in de tussentijd vast meer weten over Amstel Eiland? Neem dan contact op met Jim Reerink van Amsterdam Sotheby’s International Realty of Jeel Heule van Mar. J. Heule Makelaardij; het makelaarsteam van Amstel Eiland. 
 
Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20
Aan de getoonde artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Alle artist impressions zijn bedoeld om geïnteresseerden een gevoel te geven van de toekomstige ontwikkeling van Amstel Eiland.