Wakker worden aan het water en het eerste wat u hoort, is stilte... Een blik naar buiten en u wordt verrast op een dagelijks veranderend uitzicht op een groen natuurlandschap. En bij de eerste stap buiten de deur wordt u overvallen door een overdaad aan frisse buitenlucht.

Het bijzondere aan deze ervaring is dat die plaatsvindt op zo’n 20 minuten van het centrum van Amsterdam. Amstel Eiland bevindt zich namelijk, vanuit Amsterdam gezien, net voorbij Ouderkerk aan de Amstel.

Deze unieke locatie heeft enerzijds het voordeel dat u volledig bent omgeven door water en groen. Een kwaliteit van leven en wonen die binnen de Randstad uitzonderlijk is. Anderzijds bent u aan alle kanten omgeven door alle voordelen die de omgeving biedt. Neem alleen al het aantrekkelijke aanbod van restaurants in Ouderkerk aan de Amstel, waar u zo met eigen sloep naar toe vaart. Vier restaurants in Ouderkerk aan de Amstel hebben een vermelding in de Michelingids. En als u het zich even makkelijk wilt maken, kunt u ook naar Loetje voor een lekkere biefstuk.

Amsterdam en Utrecht zijn heel dichtbij, Schiphol Airport is met de auto binnen 15 minuten bereikt en de belangrijkste autosnelwegen bieden een snelle ontsluiting naar alle windstreken van het land.

Niet dat we ervan uitgaan dat u Amstel Eiland graag verlaat, maar het is goed om te weten dat u in de fortuinlijke positie verkeert dat de bewoonde wereld niet verder dan een steenworp van Amstel Eiland verwijderd is.

 

Uw makelaarsteam

 
Nu stilaan het moment dichterbij komt dat de verkoop van de kavels van start gaat, laten we u graag kennismaken met het makelaarsteam van Amstel Eiland. We werken met twee kantoren die beide in Amsterdam gevestigd zijn. Dat zijn Mar. J. Heule Makelaardij, vertegenwoordigd door Jeel Heule en Sotheby’s International Realty, vertegenwoordigd door Jim Reerink.

Wij houden u op de hoogte van het moment waarop zij u van specifieke informatie over Amstel Eiland kunnen voorzien, we laten u de keuze voor het moment waarop u met één van hen in gesprek wilt.
 
Met vriendelijke groet,
Team Amstel Eiland

info@heulemakelaars.nl
Tel 020 676 66 33
info@sothebysrealty.nl
Tel 020 208 00 20