15 luxueuze
appartmenten

Op Amstel Eiland komen binnenkort ook vijftien luxueuze appartementen beschikbaar. Appartementen met royale woon- en leefruimte, ruime buitenruimtes en comfortabele faciliteiten zoals een gym met sauna en een ondergrondse parking.

De vijftien appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen die zich aan weerszijden van de entree van het eiland bevinden. De vier appartementen in Amsteloever kijken uit over de Rondehoep, de elf appartementen in Amstelzicht zijn georiënteerd op de Amstel. 

Hier bevinden zich ook bankjes om rustig alle bedrijvigheid te bekijken. Uiteraard staat de conciërge ook de appartementsbewoners dagelijks ter beschikking voor onder meer het aannemen van pakketten, het maken van reserveringen en een drycleaning service. 

De appartementsbewoners van Amstelzicht beschikken over een lobby die als een ontmoetingsplek kan dienen voor afspraken en gesprekken die niet per se in huis hoeven plaats te vinden. De lobby geeft ook direct toegang tot een sfeervolle privéhaven waar booteigenaren in Amstelzicht een sloep of boot kunnen aanmeren.

Ik wil meer informatie over wonen op Amstel Eiland

Interesseformulier