MOGEN
WIJ U
BEGROETEN?

We laten u graag kennismaken met het makelaarsteam van Amstel Eiland. Zij zijn zeer goed op de hoogte van de kavelpaspoorten en alle mogelijkheden op het eiland. We werken met twee kantoren die beide in Amsterdam en tevens elders in Nederland gevestigd zijn.

Jim Reerink
Eigenaar Sotheby’s
International Realty Netherlands, Amsterdam & Rotterdam

Mr. Jeel A. Heule
Partner Mar. J. Heule Makelaardij

Vanaf begin jaren ‘90 werkt Jim Reerink in het onroerend goed en sinds 1995 is hij beëdigd makelaar taxateur. Jim heeft in deze periode ruime ervaring opgedaan als adviseur in exclusieve woningen, bedrijfsmakelaardij, projectontwikkeling, asset management en taxaties. Zijn passie, het adviseren bij de aan- en verkoop van bijzondere en exclusieve woningen, kreeg gestalte met de lancering van de internationale makelaarsorganisatie Sotheby’s Realty in Nederland die hij in onder andere Amsterdam en Rotterdam verder heeft uitgebouwd. Het prachtige en unieke Amstel Eiland past naadloos bij de doelgroep die Jim en zijn collega’s graag adviseert.

Na een opleiding Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht trad Jeel Heule in 1999 toe tot het familiebedrijf dat zich bezighoudt met makelaardij en vastgoedmanagement. In de ruim 23 jaar heeft Jeel Heule zich ontwikkeld tot een specialist in het exclusieve vastgoedsegment. Een sterk eigen netwerk, kennis van de markt en vakinhoudelijke expertise vormen het fundament waarop hij zakendoet. De directe link met Amstel Eiland zit in de privésfeer; Jeel Heule zoekt ontspanning per definitie op het water.

Amsterdam Sotheby's International Realty
Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam

+31 (0)20 208 00 20
reerink@sothebysrealty.nl

Mar. J. Heule Makelaardij
De Lairessestraat 16
1071 PA Amsterdam

020 - 676 66 33
jaheule@heulemakelaars.nl

In acht te nemen voorbehoud bij verkoop

De koopovereenkomst met betrekking tot de verkochte kavel / het verkochte te formeren appartementsrecht komt pas tot stand nadat het koopcontract door alle partijen is ondertekend. Tot het moment dat de koopovereenkomst door alle partijen is ondertekend, staat het verkoper geheel vrij om desgewenst met derden in onderhandeling te treden en/of een overeenkomst te sluiten.

Interesseformulier

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Amstel Eiland biedt? Dan nodigen we u graag uit uw contactgegevens aan ons te verstrekken, wij houden u dan op de hoogte van actuele zaken.

Met het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Formulier succesvol verstuurd